Liofilizat Summit To Eat Spaghetti bolognese 130g

Opis
Liofilizat Summit To Eat SPAGHETTI BOLOGNESE
Liofilizowane danie SPAGHETTI BOLOGNESE to pełnowartościowy obiad. Aby powstał pełnowartościowy posiłek, potrzebna jest tylko gorąca woda – i bogaty w odżywcze składniki liofilizat.
Cechy produktu:
- waga netto: 130g
- idealne kaloryczne pożywienie na wyprawę
- porcja 130g:
- kcal: 742
- białko: 26,1g
- węglowodany: 69,4g
- tłuszcz: 37,8g
Skład produktu:
makaron pszenny (30%), krojone pomidory, puree pomidorowe, mielona, gotowana wołowina (12%), bulion wołowy (mąka kukurydziana, sól, ekstrakt z drożdży, cebula w proszku, olej słonecznikowy, tłuszcz wołowy,), olej rzepakowy, czosnek, oregano, bazylia, sól.
Instrukcja przygotowania: Otwórz opakowanie rozdzierając w miejscu oznaczonym. Usuń i wyrzuć pochłaniacz tlenu (mała biała torebeczka). Ostrożnie nalej odpowiednią ilość wrzątku do opakowania (do właściwej linii). Dokładnie wymieszaj i zamknij strunowym zamknięciem. Odczekaj 8 minut. Wymieszaj ponownie, jeśli trzeba przypraw do smaku, podawaj z opakowania.
alergeny: pszenica
Summit to Eat to marka z Wielkiej Brytanii, której duma to żywność liofilizowana. Powstała w 1964 r. i obecnie jest światowym liderem w tym segmencie. Liofilizaty produkowane są w Anglii i Danii. Summit to Eat liofilizuje gotowe dania, zamiast przygotowywać je z osobno zamrożonych produktów. Dzięki temu smak ich posiłków korzystnie wyróżnia się z oferty na rynku. Długi okres przydatności do spożycia (do 7 lat) wynika z zastosowania unikalnej technologii usuwania tlenu z zapakowanej już paczki. Dzięki temu firma wyeliminowała większość chemicznych konserwantów.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt. Moderacji podlegają tylko treści wulgarne, spamowe, dane wrażliwe oraz niezwiązane merytorycznie z danym produktem.