Liofilizat Summit To Eat Fajita z kurczaka z ryżem 213g
Opis
Liofilizat Summit To Eat FAJITA Z KURCZAKA Z RYŻEM
Liofilizowane danie FAJITA Z KURCZAKA Z RYŻEM to pełnowartościowy obiad. Aby powstał pełnowartościowy posiłek, potrzebna jest tylko gorąca woda – i bogaty w odżywcze składniki liofilizat.
Cechy produktu:
- waga netto: 213g
- idealne kaloryczne pożywienie na wyprawę
- porcja 213g:
- kcal: 1005
-
- białko: 47g
- węglowodany: 95g
- tłuszcz: 46g
Skład produktu:
smażone ryż długoziarnisty (26%), gotowany kurczak (11%), krojone pomidory, cebula, czerwona papryka, kukurydza, olej rzepakowy, sos Fajita (3%) (cebula w proszku, olej słonecznikowy, sok cytrynowy, cukier, czosnek, papryka, sól, kminek, chilli w proszku), czerwona fasola, mąka kukurydziana, sól.
- Instrukcja przygotowania: Otwórz opakowanie rozdzierając w miejscu oznaczonym. Usuń i wyrzuć pochłaniacz tlenu (mała biała torebeczka). Ostrożnie nalej odpowiednią ilość wrzątku do opakowania (do właściwej linii). Dokładnie wymieszaj i zamknij strunowym zamknięciem. Odczekaj 8 minut. Wymieszaj ponownie, jeśli trzeba przypraw do smaku, podawaj z opakowania.
- alergeny: brak
Summit to Eat to marka z Wielkiej Brytanii, której duma to żywność liofilizowana. Powstała w 1964 r. i obecnie jest światowym liderem w tym segmencie. Liofilizaty produkowane są w Anglii i Danii. Summit to Eat liofilizuje gotowe dania, zamiast przygotowywać je z osobno zamrożonych produktów. Dzięki temu smak ich posiłków korzystnie wyróżnia się z oferty na rynku. Długi okres przydatności do spożycia (do 7 lat) wynika z zastosowania unikalnej technologii usuwania tlenu z zapakowanej już paczki. Dzięki temu firma wyeliminowała większość chemicznych konserwantów.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt. Moderacji podlegają tylko treści wulgarne, spamowe, dane wrażliwe oraz niezwiązane merytorycznie z danym produktem.