Liofilizat Trek'N Eat Wegetariański burger Kotlety warzywne 150 g
Opis
Liofilizat Trek'N Eat wegetariański burger to sposób na szybką przekąskę
Liofilizowane burgery roślinne Trek'n Eat Patty przyrządza się szybko i bez problemów. Wystarczy dodać wody, wymieszać i poczekać, aż wszystkie składniki nasączą się płynem. Po uformowaniu burgerów należy upiec je na złoty kolor na patelni. Burgery podczas każdej outdoorowej aktywności? Teraz to możliwe. Zawartość opakowania wystarczy na 4 porcje.
Składniki: mieszanka roślinna w zmiennych proporcjach wagowych 20% (ciecierzyca, cebula, por), jaja w proszku, białko słonecznikowe, mąka pszenna, białko jaj kurzych, skrobia, wywar warzywny (zawiera seler), białko mleczne, olej słonecznikowy w proszku (zawiera mleko, E551), cukier, sól, ekstrakt z drożdży, przyprawy.
Alergeny: jaja kurze, gluten, mleko, seler.
Przyrządzanie: Należy wlać zimną wodę do 7 cm na skali (165ml) bezpośrednio do woreczka, dokładnie wymieszać i pozostawić na 10 minut. Podzielić mieszankę na ok. 4 równe porcje i smażyć na patelni na średnim ogniu na złoty kolor.
Specyfikacja:
- Danie wegetariańskie
- kalorie (na 100 g produktu): 377
- tłuszcz (w 100 g produktu): 12,3 g
- węglowodany (w 100 g produktu): 30,4 g
- w tym cukry: 7,5 g
- błonnik (w 100 g produktu): 9,2 g
- białko (w 100 g produktu): 31,2 g
- sól (w 100 g produktu): 5,8 g
- waga netto: 150 g
- waga po przyrządzeniu: 315 g
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt. Moderacji podlegają tylko treści wulgarne, spamowe, dane wrażliwe oraz niezwiązane merytorycznie z danym produktem.