Liofilizat Trek'N Eat Warzywna Jambalaya 180 g
Opis
Liofilizat Trek'N Eat Warzywna Jambalaya - danie vegańskie 180g.
Liofilizat Trek'N Eat Jambalaya to intrygująca nazwa na danie kreolskie, którego podstawą jest ryż i dodatki zależne od tego, co pani domu znajdzie akurat w kuchni. W wersji wegańskiej przygotowanej przez Trek'n Eat oprócz ryżu także mnóstwo warzyw: cebula, groszek, kukurydza, brokuły, por. Kulinarną stolicą jambalayi jest obecnie Nowy Orlean w Luizjanie, dzięki Trek'n Eat entuzjaści outdooru będą mogli przyrządzić ją w każdym miejscu na świecie. Wystarczy napełnić opakowanie gorącą wodą do zaznaczonej linii, dobrze zamieszać i zaledwie po dwóch minutach już można cieszyć się smakowitą kombinacją warzyw i ryżu o niskiej zawartości tłuszczu oraz nie zawierającej glutenu. Wszystkie składniki są pochodzenia roślinnego. To kolejne danie wegańskie w ofercie firmy, która szczególnie dba o zdrowe odżywianie i zapewnia posiłki, które przypadną do gustu wegetarianom, a nawet weganom.
- liofilizat Trek'N Eat Warzywna Jambalaya
- waga: 180 g
- ilość wody do dodania: 670 ml
- kalorie: 626,4 kcal
- węglowodany: 66 g/100 g
- tłuszcz: 4,4 g/100 g
- białko: 9,9 g/100 g
- błonnik 6,3 g/100 g
- sól 4,6 g/100 g
- posiłek wegański
- bez glutenu
- bez laktozy
Trek'n Eat to firma specjalizująca się w produkcji żywności liofilizowanej. W swojej ofercie posiadają szerokie menu prostych do przygotowania dań w formie liofilizatów. Posiłki świetnie sprawdzają się zarówno na niewymagających trekkingach jak i podczas ekstremalnych wypraw.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt. Moderacji podlegają tylko treści wulgarne, spamowe, dane wrażliwe oraz niezwiązane merytorycznie z danym produktem.
Simon_M
Jeden ze smaczniejszych liofilizatów, jakie miałem okazję próbować.