Liofilizat Trek'N Eat Makaron z serem i smażoną cebulką 210g

Opis
Liofilizat Trek'N Eat Makaron z serem i smażoną cebulką to smaczna propozycja dania, które łatwo i szybko przygotujesz w terenie. Wystarczy odrobinę wrzącej wody i po kilku chwilach posiłek gotowy.
Żywność liofilizowana jest świetnym rozwiązaniem w podróży. Jeżeli wybierasz się na kilkudniowy trekking lub camping, gotowe posiłki sprawdzą się doskonale. Pełnowartościowe i urozmaicone posiłki są niezbędne, aby w pełni sił odkrywać nowe miejsca i zdobywać szczyty.
Makaron z serem i smażoną cebulką jest doskonałym wegetariańskim posiłkiem dla wielbicieli serowych smaków. Duża kaloryczność dania zapewnia szybki i długotrwały zastrzyk energii. Podobnie jak w przypadku wszystkich dań Trek'n Eat, przygotowanie jest szybkie i łatwe.
Jak przygotować posiłek? To bardzo proste, wystarczy:
1. Wlać wrzącą wodę do wysokości 10 cm na skali (410 ml) bezpośrednio do torebki.
2. Dokładnie wymieszać.
3. Zamknąć torebkę i pozostawić do zaparzenia na 10 minut.
4. Po tym czasie danie jest gotowe - smacznego!
Składniki: makaron 50%, cebula smażona 16%, Gouda 6,5%, Edam 6,5%, sos serowy 6,5%, śmietana w proszku, modyfikowana skrobia ziemniaczana, mieszanka przypraw, pieprz, sól.
- liofilizat Trek'N Eat Makaron z serem i smażoną cebulką
- waga: 210 g
- kalorie: 479 kcal/100 g
- węglowodany: 51,5 g/100 g
- białko: 14,2 g/100 g
- tłuszcz: 11,7 g/100 g
