Liofilizat Summit To Eat Smażony kurczak z ryżem 202g

Opis
Liofilizat Summit To Eat SMAŻONY KURCZAK Z RYŻEM
Liofilizowane danie SMAŻONY KURCZAK Z RYŻEM to pełnowartościowy obiad. Aby powstał pełnowartościowy posiłek, potrzebna jest tylko gorąca woda – i bogaty w odżywcze składniki liofilizat.
Cechy produktu:
- waga netto: 202g
- idealne kaloryczne pożywienie na wyprawę
- porcja 202g:
- kcal: 1006
-
- białko: 42g
- węglowodany: 90g
- tłuszcz: 50g
Skład produktu:
ryż długoziarnisty (30%), gotowany kurczak (11%), cebula (11%), czerwona papryka (7%), zielona fasolka szparagowa (7%), kukurydza (7%), olej rzepakowy, kawałki omleta (4%), czosnek, sos Teryaki (sos sojowy (woda, sól, niemodyfikowana soja, prażona pszenica, cukier), cukier, ocet spirytusowy, imbir, sól, czosnek, skrobia modyfikowana), sól, biały pieprz.
- Instrukcja przygotowania: Otwórz opakowanie rozdzierając w miejscu oznaczonym. Usuń i wyrzuć pochłaniacz tlenu (mała biała torebeczka). Ostrożnie nalej odpowiednią ilość wrzątku do opakowania (do właściwej linii). Dokładnie wymieszaj i zamknij strunowym zamknięciem. Odczekaj 8 minut. Wymieszaj ponownie, jeśli trzeba przypraw do smaku, podawaj z opakowania.
- alergeny: pszenica, jajka, soja.
Summit to Eat to marka z Wielkiej Brytanii, której duma to żywność liofilizowana. Powstała w 1964 r. i obecnie jest światowym liderem w tym segmencie. Liofilizaty produkowane są w Anglii i Danii. Summit to Eat liofilizuje gotowe dania, zamiast przygotowywać je z osobno zamrożonych produktów. Dzięki temu smak ich posiłków korzystnie wyróżnia się z oferty na rynku. Długi okres przydatności do spożycia (do 7 lat) wynika z zastosowania unikalnej technologii usuwania tlenu z zapakowanej już paczki. Dzięki temu firma wyeliminowała większość chemicznych konserwantów.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt. Moderacji podlegają tylko treści wulgarne, spamowe, dane wrażliwe oraz niezwiązane merytorycznie z danym produktem.